Little Known Facts About beyazlatma diş lazer.

Wiki Article



Ayrıca yemek ve kahve lekeleri, kalıntıları bu diş macunu sayesinde kısa sürede yok edilebiliyor. Nane yapraklı varietyüle sahip olan Marvis People who smoke aynı zamanda ağzınızda ferah bir koku bırakıyor.

İçerisinde yer alan çeşitli kimyasallar diş minesine zarar verdiği gibi anne karnındaki bebeğe de ciddi zararlar verebilir.

pena ekşişeyler gündem gündeminizi kişiselleştirin: #spor #siyaset #anket #ilişkiler #ekşi sözlük #yetişkin elektrikli araçların tutmamasının sebebi 194 eser yenenler'li enpara reklamı 171

On sekiz yaşını doldurmuş ve ağız diş gelişimini tamamlamış her birey diş beyazlatma işlemini yaptırabilir. Bazı insanların diş yapısı genetik olarak sarı renklidir.

Harç kıvamına gelene kadar karıştırdıktan sonra dişlerinizi usual bir şekilde fırçalayın. two – three dakika kadar dişlerde beklettikten sonra ağzınızı çalkalayarak temizleyin.

Karışım macun kıvamına gelene kadar karıştırın. Sonra bu karışıma diş fırçasını batırarak dişlerinizi fırçalayın. Bir hafta boyunca günde one defa uygulanacak bu yöntemle dişleriniz eskisine oranda daha beyaz bir hale gelecektir.

Diş yapısına etki etmeyen bir işlemdir. Kliniğimizde uzman doktorlarımız tarafından yapılan beyazlatma işlemi estetik açıdan önem taşıyan bir diş beyazlatma durumdur.

Diş yapıları ve dişlerdeki sararmaların düzeyi farklıdır. Bu nedenle diş beyazlatma tekniğinin her bireyde aynı sonucu yaratması beklenmemelidir. Dişlerdeki renk değişimlerinin pek çok farklı nedeni bulunuyor.

Numaranızı bırakın uzman danışmanlarımız en kısa sürede sizi arasın. Numaranızı bırakın

Ağız bakımı: Doktorunuzun verdiği talimatlar doğrultusunda ağız bakımını düzenli olarak yapmalısınız.

Evde diş beyazlatmanın yollarından biri de diş beyazlatıcı macun, diş beyazlatıcı bant veya diş beyazlatıcı kalem kullanmaktır.

Bu işlem klinikte yapılmasını ve diş hekimi tarafından uygulanması gereken bir diş beyazlatma tekniğidir. Çoğunlukla 2 ya da three seans halinde uygulanması, gayet başarılı bir sonuç alınması için yeterli oluyor. Bazı hastalarda ise tek bir seans halinde de uygulanabilir. Bu uygulama öncesinde diş eti ya da diş ile ilgili sorunların gözden geçirilmesi gerekir.

Hassasiyet ise soğuğa ve havaya karşı daha fazla hissedilir. Bu yan etkinin süresinin 24 saat ile sınırlı olabileceği gibi forty eight saate kadar uzayabileceğini belirtelim.

Doğru tekniklerle ve hatasız bir şekilde uygulanan diş beyazlatma yönteminin dişlere herhangi bir zararı olmayacaktır. Ancak bu işlemin diş hekimi kontrolünde uygulanması gerektiğini de unutmayın. Sıklıkla diş beyazlatma ücreti gündeme gelen konulardan biri de diş beyazlatma yöntemlerinin dolgulara ya da kaplamalara zarar verip vermediği oluyor.

Report this wiki page